Kananmunan keltuainen
Kananmunan keltuainen
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Kananmunan keltuainen
Pistää silmään yleensä proteiinipitoisissa dieeteissä, että kananmunasta yleensä paistetaan ja syödään pelkkä valkuainen ja maukas keltuainen, jossa suurin osta ravintoaineista sijaitsee, jätetään syömättä. Onko jollakin antaa tähän järkevä selitys?
ke 1.2.2012
Viestejä 50
Viestejä 50
0
Jos kyse on fitness-dietistä, niin silloin halutaan usein välttää se vähäkin energia, mitä keltuaisen rasva runsaasti sisältää. Jos geeniarvonnassa on käynyt huono tuuri, keltuaisen sisältämä kolesteroli nostaa veren kolesteroli tasoa. Valkuainen taas on huippulaatuista proteiinia.
ke 1.2.2012
Viestejä 175
Viestejä 175
0
Minä karppaajana valitsisin sen keltuaisen ennemmin
Mutta ehdottomasti koko muna.
Kananmuna on päässyt pannasta jo aikoja sitten.
Me syömme munia keskimäärin 15-20kpl päivässä.
7 henkinen perhe.
Mutta minulla on oma munatehdas. Siinä varmaan syy
Mutta ehdottomasti koko muna.
Kananmuna on päässyt pannasta jo aikoja sitten.
Me syömme munia keskimäärin 15-20kpl päivässä.
7 henkinen perhe.
Mutta minulla on oma munatehdas. Siinä varmaan syy
la 4.2.2012
Viestejä 345
Viestejä 345
+1
Kiitos vastauksista Taidan jatkaa keltuaisen syömistä.
Kysyin eräältä miespuoliselta "itsestään huolehtivalta" tätä samaa ja hän sanoi, että keltuainen on epäterveellistä ja siinä on paljon kolesterolia
Kysyin eräältä miespuoliselta "itsestään huolehtivalta" tätä samaa ja hän sanoi, että keltuainen on epäterveellistä ja siinä on paljon kolesterolia
ti 28.2.2012
Viestejä 50
Viestejä 50
0
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Kananmunan keltuainen