Mitä hiilaritonta broilerin kanssa?
Mitä hiilaritonta broilerin kanssa?
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Mitä hiilaritonta broilerin kanssa?
Eli kun haluaa noudattaa vähähiilarista ruokavaliota, niin mitä broilerin lisukkeena voisi ruoalle laittaa?
pe 19.8.2011
Viestejä 1
Viestejä 1
0
Tänään syötiin broileria Antti Heikkilän salaatilla! Aivan ihanaa!!
Ohje tässä jos ei ole tuttu
http://karppausjaperhe.blogspot.com/2011/01/antti-heikkilan-avokado-kaalisalaatti.html
Tai sitten kukkismuusi tai ihan vaan kuullotettuja kasviksia.
Ohje tässä jos ei ole tuttu
http://karppausjaperhe.blogspot.com/2011/01/antti-heikkilan-avokado-kaalisalaatti.html
Tai sitten kukkismuusi tai ihan vaan kuullotettuja kasviksia.
pe 19.8.2011
Viestejä 345
Viestejä 345
0
Voissa haudutettu kaali on oikeen hyvä riisin korvike. Ku sen silppuu sellai pikkusiks
la 20.8.2011
Viestejä 116
Viestejä 116
0
Kukkakkaalia, porkkanaraastetta hieman, ruokakermaa ja juustoraastetta vuokaan ja uuniin muhimaan. Mausteitakin tietty oman maun mukaan. Nam!
karppaus.info:n resepteistä löytyy myös paljon kivoja ohjeita
karppaus.info:n resepteistä löytyy myös paljon kivoja ohjeita
ke 19.10.2011
Viestejä 88
Viestejä 88
0
Punajuuria, esim vuohenjuustoa uunissa päälle
pe 21.10.2011
Viestejä 113
Viestejä 113
0
Kukkakaaliriisi
Kukkakaali raastetaan ja paistetaan öljyssä tai vosisa valkosipulin kera. Maustetaan oman maun mukaan, kanan kanssa sopii esimerkiksi kuullottaa currya ja miksei valkosipuliakin öljyssä ennen kukkakaalin lisäämistä.
Kukkakaali raastetaan ja paistetaan öljyssä tai vosisa valkosipulin kera. Maustetaan oman maun mukaan, kanan kanssa sopii esimerkiksi kuullottaa currya ja miksei valkosipuliakin öljyssä ennen kukkakaalin lisäämistä.
ke 1.2.2012
Viestejä 50
Viestejä 50
0
Teen usein ratatouille; kesäkurpitsaa, munakoisoa, paprikaa, sipulia(kaikki isohkoina paloina) ja valkosipulia freesataan oliiviöljyssä.Sitten sekaan tomaattimurskaa ja pyrettä, suolaa, pippuria, hieman sokeria tasapainottamaan ja Provencalen yrttejä. Antaa hautua kannen alla kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Saa siis mennä melkeinpä mössöksi. Ai että on hyvää!
ti 7.2.2012
Viestejä 56
Viestejä 56
0
Hyvä ideaElune kirjoitti...Voissa haudutettu kaali on oikeen hyvä riisin korvike. Ku sen silppuu sellai pikkusiks
Tästä muistui mieleen taikkuresepti, raastettua kaalia kookosmaidossa haudutettuna, mausteeksi taikku-kalaöljyä ja chilejä. Erinomaisen hyvää.
pe 24.8.2012
Viestejä 70
Viestejä 70
0
Vihannesmuhennosta/mössöä :P~~~
http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?logon&resepti=300847
Ihan sika hyvää! Toimii myös esim. tonnikalan kanssa . Ruokakerman määrää voi vähän kattoa, mutta mitä enemmän laittaa (eli mitä enempi on aikaa keitellä kokoon), sitä parempaa tulee <3. Ja määrät reseptissä siis heittoja, suurinpiirtein 3 tomaattia, pätkä kurppaa, sipuli, purkki sieniä. Ja toimii tietty myös takuulla tuoreiden sienien kanssa. Ja varmasti esim. paprika sopii oikein hyvin .
Jos haluaa hiiliä tuosta alemmas, niin sitten esim. 1 tomaatti vähemmän ja ruokakerman tilalle kunnon kermaa yms.
http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?logon&resepti=300847
Ihan sika hyvää! Toimii myös esim. tonnikalan kanssa . Ruokakerman määrää voi vähän kattoa, mutta mitä enemmän laittaa (eli mitä enempi on aikaa keitellä kokoon), sitä parempaa tulee <3. Ja määrät reseptissä siis heittoja, suurinpiirtein 3 tomaattia, pätkä kurppaa, sipuli, purkki sieniä. Ja toimii tietty myös takuulla tuoreiden sienien kanssa. Ja varmasti esim. paprika sopii oikein hyvin .
Jos haluaa hiiliä tuosta alemmas, niin sitten esim. 1 tomaatti vähemmän ja ruokakerman tilalle kunnon kermaa yms.
pe 24.8.2012
Viestejä 673
Viestejä 673
+1
Kesäkurpitsakuutioita pienessä öljymäärässä paistinpannulla vaikka valkosipulilla tai muulla mieluisalla maustettuna on minusta maukasta ja nopea lisuke broilerille
ma 3.9.2012
Viestejä 1074
Viestejä 1074
+2
Vihreitä valkosipulipapuja: ensin nopea kiehautus vähässä vedessä, sitten paistinpannuun jossa nokare voita. Paista hiukan ruskeiksi, lisää lopussa valkospulia ja nauti, nam
ti 4.9.2012
Viestejä 1179
Viestejä 1179
+1
- kylmäkaalisalaatti (esim. bulgarian jogurttia, kaalia, suolakurkku ja mausteita sekä yrttejä)
- kesäkurpitsaa pitkäksi leikattuna (esim. kuorimaveitsi/juustohöylällä) pastamaiseksi > keitä suolavedessä tai paista öljyssä
- porkkanaa pitkäksi leikattuna (kuori koko porkkana pitkiksi siivuiksi kuorimaveitsellä/juustohöylällä); öljyä ja mausta mausteilla ja hetkeksi uuniin rapsakoitumaan
- kesäkurpitsaa pitkäksi leikattuna (esim. kuorimaveitsi/juustohöylällä) pastamaiseksi > keitä suolavedessä tai paista öljyssä
- porkkanaa pitkäksi leikattuna (kuori koko porkkana pitkiksi siivuiksi kuorimaveitsellä/juustohöylällä); öljyä ja mausta mausteilla ja hetkeksi uuniin rapsakoitumaan
ma 10.9.2012
Viestejä 68
Viestejä 68
+1
Kukkismössöö. Eli kypsennä pakastekukkista mikrossa, murskaa haarukalla reilun voin kera. Suolaakin voi lisätä tarpeen mukaan. On helppo ja nopea tehdä annos suoraan lautaselle, jos on porukan ainoo karppi.
ke 10.10.2012
Viestejä 114
Viestejä 114
+1
Raejuustoa.. Minun iltapala Lohta ja raejuustoa. On hyvää VHH täällä kans.
ke 10.10.2012
Viestejä 1
Viestejä 1
0
Mössöherneet, eli brittiläinen mushy peas.
Pussi herneitä (200g)
1 chili ja 1-3 valkosipulin kynttä silputtuna
puska minttua
suolaa
pieni nokare voita
öljyä
Keittele herneet kevyesti suolatussa vedessä kypsiksi. Paistele pienessä määrässä öljyä chili ja valkosipuli ja kippaa valutetut herneet kans pannulle, silputtu minttu perään ja paistele hetki. Mössötä sopivasti jollain survimella ja heitä sekaan nokare voita ja sekoita.
Pussi herneitä (200g)
1 chili ja 1-3 valkosipulin kynttä silputtuna
puska minttua
suolaa
pieni nokare voita
öljyä
Keittele herneet kevyesti suolatussa vedessä kypsiksi. Paistele pienessä määrässä öljyä chili ja valkosipuli ja kippaa valutetut herneet kans pannulle, silputtu minttu perään ja paistele hetki. Mössötä sopivasti jollain survimella ja heitä sekaan nokare voita ja sekoita.
to 13.2.2014
Viestejä 4
Viestejä 4
+1
Täälläpä oli kivoja vinkkejä!!
Tuo herbemössö kelpais lapsille takuulla!! Mun ketoosiin on just nyt liikaa hiilareita, mutta myöhemmin kyllä.
Pitää kokeilla!!
Tuo herbemössö kelpais lapsille takuulla!! Mun ketoosiin on just nyt liikaa hiilareita, mutta myöhemmin kyllä.
Pitää kokeilla!!
pe 14.2.2014
Viestejä 345
Viestejä 345
0
Aivan mahtava chia-siemen hillo-vaikka kultamitalijuhlien lettukesteihin,kiitos vinkistä-kotona on chiasiemeniä ja marjoja joista teen smoothieta mm mutta en ollut keksinyt vielä tätä,mainiota
to 20.2.2014
Viestejä 22
Viestejä 22
0
Meillä suurta suosiota nauttivat lisäkkeenä myös pannuporkkanat:
Porkkanoita nälän mukaan
Valkosipulia maun mukaan
Suolaa, pippuria
Hunajaa n. ruokalusikallinen
Rakuunaa
Vettä
Öljyä
Plko porkkanat about pikkusormen paksuiksiksi tikuiksi, silppua valkosipulia. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja heitä porkkanat sinne sihisemään. Paistele sen verran, että porkkanoiden pinta alkaa tuntua hitusen pehmeämmältä ja tulee vähän värimuutoksia. Heitä sekaan valkosipulit, paistele hetki ja lisää hunaja ja melkein heti perään vähän vettä. Älä laita paljon, koska tarkoitus on, että porkkanoihin jää purutuntuma, joten jos vettä joutuu pitkään keittelemään pois niin porkkanat pehmenevät liikaa, alkuun riittää 0,5-1 dl riippuen kuinka paljon sulla niitä porkkanoita on. Kun vesi alkaa olla vähissä ja porkkanoissa sopiva kypsyys niin sekaan suolaa,pippuria ja reippaasti rakuunaa ja loppukeittely. Lopputuloksena porkkanoilla pitäisi olla sellainen suolaisenmakea, tahmea kastike ympärillään.
Tämä ei nyt varsinaisesti ole hiilaritonta, mutta hyvää ja helppoa ja ei tää nyt perunaa ole.
Porkkanoita nälän mukaan
Valkosipulia maun mukaan
Suolaa, pippuria
Hunajaa n. ruokalusikallinen
Rakuunaa
Vettä
Öljyä
Plko porkkanat about pikkusormen paksuiksiksi tikuiksi, silppua valkosipulia. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja heitä porkkanat sinne sihisemään. Paistele sen verran, että porkkanoiden pinta alkaa tuntua hitusen pehmeämmältä ja tulee vähän värimuutoksia. Heitä sekaan valkosipulit, paistele hetki ja lisää hunaja ja melkein heti perään vähän vettä. Älä laita paljon, koska tarkoitus on, että porkkanoihin jää purutuntuma, joten jos vettä joutuu pitkään keittelemään pois niin porkkanat pehmenevät liikaa, alkuun riittää 0,5-1 dl riippuen kuinka paljon sulla niitä porkkanoita on. Kun vesi alkaa olla vähissä ja porkkanoissa sopiva kypsyys niin sekaan suolaa,pippuria ja reippaasti rakuunaa ja loppukeittely. Lopputuloksena porkkanoilla pitäisi olla sellainen suolaisenmakea, tahmea kastike ympärillään.
Tämä ei nyt varsinaisesti ole hiilaritonta, mutta hyvää ja helppoa ja ei tää nyt perunaa ole.
pe 21.2.2014
Viestejä 4
Viestejä 4
0
Hapankaalia. Nam.
ma 29.9.2014
Viestejä 10
Viestejä 10
0
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Mitä hiilaritonta broilerin kanssa?