Syömiset järkytys
Syömiset järkytys
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > Syömiset järkytys
Söin lounaaksi 187g broilerin koipipalan niin siitä meni 548 kcal??järkytys
Nyt menee broiskut pannaan.
Nyt menee broiskut pannaan.
ti 30.9.2014
Viestejä 92
Viestejä 92
0
Nuo broilerin kalorit aiheuttaa ihmetystä ympäri netin.
Pirkka antaa (raakapaino) Pintamaustettu Broilerin Koipipala 110kcal / 100g.
Atria antaa (raaka) Marinoitu Broilerin Reisikoipi 190 kcal / 100g
Fineli antaa Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 207 kcal.
Mutta esim. atrian koipipala painaa 350g, että onhan siinä kaloreita.
Kokeile broilerin fileesuikaleita =)
Pirkka antaa (raakapaino) Pintamaustettu Broilerin Koipipala 110kcal / 100g.
Atria antaa (raaka) Marinoitu Broilerin Reisikoipi 190 kcal / 100g
Fineli antaa Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 207 kcal.
Mutta esim. atrian koipipala painaa 350g, että onhan siinä kaloreita.
Kokeile broilerin fileesuikaleita =)
ti 30.9.2014
Viestejä 369
Viestejä 369
0
Samaa ihmettelen minäkin.
Ois kiva tietää, paljonko on grillatussa broikunkoivessa, ilman nahkaa, nahalla ja luilla (molemmissa)?
Olisi helppo ja huisin hyvä safka silloin tällöin.
Ois kiva tietää, paljonko on grillatussa broikunkoivessa, ilman nahkaa, nahalla ja luilla (molemmissa)?
Olisi helppo ja huisin hyvä safka silloin tällöin.
ti 30.9.2014
Viestejä 281
Viestejä 281
0
Koivista kantsii aina jättää syömät nahat. Niissä jos missä on kaloreita Jos raakaatte koivista kaikki syömänne liha ja punnaatte sen ennen kuin laitatte nenun alla olevaan koloon, saatte jo hieman hantsia siitä, kuinka paljon sitä kanaa syötäväksi saakka on.
Kanankoipi on rasvanen ja siksi sitä vain kohtuudella. Kyllä se niin on, että mikä maksaa enemmän - on terveellisin, näissä kanoissa/broiskuissa varsinkin. Rintaleike on vähärasvaisinta.
Kanankoipi on rasvanen ja siksi sitä vain kohtuudella. Kyllä se niin on, että mikä maksaa enemmän - on terveellisin, näissä kanoissa/broiskuissa varsinkin. Rintaleike on vähärasvaisinta.
to 2.10.2014
Viestejä 10
Viestejä 10
+2
Broilerin koivissa on muutenkin liha hieman rasvaisempaa kuin esim. rintapalat. Eron huomaa heti jos paistaa pannulla esim. pelkät luusta irroitetut reisilihat vs. rintafileet.
su 12.10.2014
Viestejä 11
Viestejä 11
0
Kannattaa huomioda, että luu vaikuttaa olennaisesti painoon eli se pitäisi jotenkin osata vähentää painosta!
to 23.10.2014
Viestejä 887
Viestejä 887
0
Lasken luitten painon siten, että punnitsen ensin koko koiven ja syömisen jälkeen punnaan jäljelle jääneet luut ja mahdolliset nahat
pe 24.10.2014
Viestejä 281
Viestejä 281
+2
Minä kun oon laiska niin syön vaan filettä
pe 31.10.2014
Viestejä 1169
Viestejä 1169
+3
Meinasin eilen saada slaagin kun katsoin kalorit syömäni uuni broileriin, tai siis puolikkaaseen sellaiseen
Voisin vannoa, että pois valuvaa rasvaa ei ole kompensoitu pois.
Edit: no ei siis kannata laittaa raakapainoa
Voisin vannoa, että pois valuvaa rasvaa ei ole kompensoitu pois.
Edit: no ei siis kannata laittaa raakapainoa
su 30.11.2014
Viestejä 369
Viestejä 369
0
Onhan se nyt selvää, että jos syö broileria nahkoineen ja ehkä vielä marinoitunakin(?) niin siinä on rasvaa. Ja määräksi varmaan riittäisi 100 g per kerta.
Eipä broilereita kannata pannaan laittaa, se on sama kuin laittaisi kaikki jauhelihat pannaan sika-nautalihan vuoksi vaikka löytyy myös nautaa ja vähärasvaista vaihtoehtoa.
Paketeistahan usein näkee sen kaloreiden määrän ja jos ei sieltä, niin viimeistään täältä kalorilaskurista. Jos on jo tehnyt ostoksen ja huomaa ostaneensa liian lihottavaa ruokaa niin kannattaa syödä sitä vain pieniä määriä kerrallaan ja vaikka salaatin kanssa. Loput pakastimeen.
Eipä broilereita kannata pannaan laittaa, se on sama kuin laittaisi kaikki jauhelihat pannaan sika-nautalihan vuoksi vaikka löytyy myös nautaa ja vähärasvaista vaihtoehtoa.
Paketeistahan usein näkee sen kaloreiden määrän ja jos ei sieltä, niin viimeistään täältä kalorilaskurista. Jos on jo tehnyt ostoksen ja huomaa ostaneensa liian lihottavaa ruokaa niin kannattaa syödä sitä vain pieniä määriä kerrallaan ja vaikka salaatin kanssa. Loput pakastimeen.
ma 1.12.2014
Viestejä 13
Viestejä 13
-1
Tuskin nyt moni niitä nahkoineen syö, mut ei osaa vaan valita täältä kalorilaskurista oikeaa vaihtoehtoa eikä vähentää luitten painoa eli toisin sanoen arvioida paljonko sitä lihaa tuli syötyä. Ja siinä koiven marinaadissa ei kaloreita ole paljoa, eri sit jotku suikaleet, jotka ui marinaadissa. Broiler koipi-reisi nahaton (fineli), kaloreita 114 kcal/100 g. Ei mun mielestä paljoa!
ti 2.12.2014
Viestejä 887
Viestejä 887
0
Mä punnaan koiven kypsänä kun oon eka repiny lihan irti luusta ja joskus herkuttelen rapsakalla nahallakin.
la 13.12.2014
Viestejä 605
Viestejä 605
0
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > Syömiset järkytys