Kalorilaskuri

Syömiset järkytys

Syömiset järkytys


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Söin lounaaksi 187g broilerin koipipalan niin siitä meni 548 kcal??järkytys
Nyt menee broiskut pannaan. Ihmettelee Syömään!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 30.9.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Nuo broilerin kalorit aiheuttaa ihmetystä ympäri netin.

Pirkka antaa (raakapaino) Pintamaustettu Broilerin Koipipala 110kcal / 100g.
Atria antaa (raaka) Marinoitu Broilerin Reisikoipi 190 kcal / 100g
Fineli antaa Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 207 kcal.

Mutta esim. atrian koipipala painaa 350g, että onhan siinä kaloreita.

Kokeile broilerin fileesuikaleita =)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 30.9.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 369
0
 

Samaa ihmettelen minäkin.

Ois kiva tietää, paljonko on grillatussa broikunkoivessa, ilman nahkaa, nahalla ja luilla (molemmissa)?

Olisi helppo ja huisin hyvä safka silloin tällöin.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 30.9.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 281
0
 

Koivista kantsii aina jättää syömät nahat. Niissä jos missä on kaloreita Kuntopyörä Jos raakaatte koivista kaikki syömänne liha ja punnaatte sen ennen kuin laitatte nenun alla olevaan koloon, saatte jo hieman hantsia siitä, kuinka paljon sitä kanaa syötäväksi saakka on.
Kanankoipi on rasvanen ja siksi sitä vain kohtuudella. Kyllä se niin on, että mikä maksaa enemmän - on terveellisin, näissä kanoissa/broiskuissa varsinkin. Rintaleike on vähärasvaisinta.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
to 2.10.2014
Viestejä 10
+2
 

Broilerin koivissa on muutenkin liha hieman rasvaisempaa kuin esim. rintapalat. Eron huomaa heti jos paistaa pannulla esim. pelkät luusta irroitetut reisilihat vs. rintafileet.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 12.10.2014
Viestejä 11
0
 

Kannattaa huomioda, että luu vaikuttaa olennaisesti painoon eli se pitäisi jotenkin osata vähentää painosta! :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
to 23.10.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 887
0
 

Lasken luitten painon siten, että punnitsen ensin koko koiven ja syömisen jälkeen punnaan jäljelle jääneet luut ja mahdolliset nahat ;)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 24.10.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 281
+2
 

Minä kun oon laiska niin syön vaan filettä :D
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 31.10.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1169
+3
 

Meinasin eilen saada slaagin kun katsoin kalorit syömäni uuni broileriin, tai siis puolikkaaseen sellaiseen Ää

Voisin vannoa, että pois valuvaa rasvaa ei ole kompensoitu pois.

Edit: no ei siis kannata laittaa raakapainoa :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 30.11.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 369
0
 

Onhan se nyt selvää, että jos syö broileria nahkoineen ja ehkä vielä marinoitunakin(?) niin siinä on rasvaa. Ja määräksi varmaan riittäisi 100 g per kerta.

Eipä broilereita kannata pannaan laittaa, se on sama kuin laittaisi kaikki jauhelihat pannaan sika-nautalihan vuoksi vaikka löytyy myös nautaa ja vähärasvaista vaihtoehtoa.

Paketeistahan usein näkee sen kaloreiden määrän ja jos ei sieltä, niin viimeistään täältä kalorilaskurista. Jos on jo tehnyt ostoksen ja huomaa ostaneensa liian lihottavaa ruokaa niin kannattaa syödä sitä vain pieniä määriä kerrallaan ja vaikka salaatin kanssa. Loput pakastimeen.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 1.12.2014
Viestejä 13
-1
 

Tuskin nyt moni niitä nahkoineen syö, mut ei osaa vaan valita täältä kalorilaskurista oikeaa vaihtoehtoa eikä vähentää luitten painoa eli toisin sanoen arvioida paljonko sitä lihaa tuli syötyä. Ja siinä koiven marinaadissa ei kaloreita ole paljoa, eri sit jotku suikaleet, jotka ui marinaadissa. Broiler koipi-reisi nahaton (fineli), kaloreita 114 kcal/100 g. Ei mun mielestä paljoa! Syömään!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 2.12.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 887
0
 

Mä punnaan koiven kypsänä kun oon eka repiny lihan irti luusta ja joskus herkuttelen rapsakalla nahallakin.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 13.12.2014
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 605
0
 

 

Vastaa