Parsakaaligratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450 g1,3 kpl   158 kcal21 g8,8 g1,4 g11 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Kevytmaito (Valio)100 g    46 kcal3,2 g4,8 g1,5 g0 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100 g    360 kcal28 g2 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
860 g    1051 kcal68 g19 g76 g11 g
Ravintosisältö / annos143 g    175 kcal11 g3,1 g13 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal7,9 g2,2 g8,9 g1,3 g
Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.