Pesto sei

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400 g    280 kcal64 g0 g1,2 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g30 g    155 kcal1,5 g2,1 g16 g0 g
Valkoviini kuiva 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl34 kcal0,2 g0,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
485 g    513 kcal66 g2,4 g22 g0 g
Ravintosisältö / annos162 g    171 kcal22 g0,8 g7,3 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal14 g0,5 g4,5 g0 g
Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)