Kalapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 650 g    761 kcal112 g0 g34 g0 g
Sipuli 150 g2,7 kpl  1,7 dl45 kcal1,9 g7,2 g0,3 g2,6 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Kananmuna 50g(kpl)160 g    202 kcal18 g0,5 g14 g0 g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 300 g 60 tl20 rl3 dl1065 kcal5,6 g8 g114 g0 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100 g    900 kcal0 g0 g100 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1410 g    3156 kcal143 g53 g264 g5,3 g
Ravintosisältö / annos88 g    197 kcal8,9 g3,3 g16 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    224 kcal10 g3,8 g19 g0,4 g
Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)