Kauraiset mustikkamuffinssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)114 g    399 kcal16 g75 g3,4 g5,7 g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)114 g    388 kcal16 g73 g3,5 g4,6 g
Margariini Rainbow 40 %150 g    540 kcal1,5 g1,5 g60 g0 g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 88 g 22 tl7,3 rl1 dl357 kcal0 g88 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kaurajuoma oatly H+150 g    68 kcal1,5 g10 g2,3 g1,2 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Mustikka metsä- 90 g  7,5 rl1,5 dl40 kcal0,5 g5,8 g0,5 g3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
826 g    1965 kcal50 g257 g81 g15 g
Ravintosisältö / annos55 g    131 kcal3,3 g17 g5,4 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    238 kcal6 g31 g10 g1,8 g
150g margariinia (Rainbow 40%)
1dl hedelmäsokeria
2 munaa
1,75dl Sunnuntai kaurainen sämpyläjauhoja
1,75dl hiivaleipäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1,5dl kaurajuoma (Oatly H+)
n.15kpl muffinssivuokia

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kevyesti sekoittaen munat, kuivat aineet sekä kaurajuoma.

Sekoita mustikat taikinaan varovasti.

Jaa taikina vuokiin, paista 200C n. 20 min.