Silakkapihvit uunissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Silakkafilee 500 g25 kpl   719 kcal80 g0 g45 g0 g
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Purjosipuli 60 g0,3 kpl   14 kcal1,1 g1,4 g0,1 g1,3 g
Tilli, tuore 100 g  33 rl 30 kcal3,7 g0,9 g0,8 g2,1 g
Korppujauho 15 g  2,1 rl0,3 dl55 kcal1,6 g11 g0,2 g0,8 g
Ruokasuola jodioitu 13 g 1,9 tl0,7 rl0,1 dl0,3 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
730 g    1178 kcal87 g14 g86 g4,5 g
Ravintosisältö / annos243 g    392 kcal29 g4,6 g29 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    162 kcal12 g1,9 g12 g0,6 g
Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min