Kukkakaali jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g50 g    55 kcal2,5 g11 g0,3 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150 g    540 kcal42 g3 g41 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1185 g    1449 kcal132 g30 g87 g13 g
Ravintosisältö / annos296 g    362 kcal33 g7,4 g22 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal11 g2,5 g7,3 g1,1 g
Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.