Pinaatti-kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 400 g    457 kcal67 g0 g21 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Porkkana 250 g3,9 kpl   82 kcal1,6 g14 g0,5 g6,4 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Maustepippuri, annos 1g5 g    0,2 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200 g    500 kcal28 g6,8 g40 g0 g
Pinaattipakaste 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g2 g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g200 g    106 kcal11 g11 g1,8 g0 g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g10 g    6,5 kcal0,8 g0,9 g0,1 g0 g
Tilli, tuore 20 g  6,7 rl 6 kcal0,7 g0,2 g0,2 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2955 g    1619 kcal125 g119 g66 g18 g
Ravintosisältö / annos296 g    162 kcal13 g12 g6,6 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal4,2 g4 g2,2 g0,6 g
Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua