Lohikeitto sunnuntaina

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lohifilee600 g    1170 kcal112 g0 g81 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Porkkana 250 g3,9 kpl   82 kcal1,6 g14 g0,5 g6,4 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g12 g    7,8 kcal0,9 g1,1 g0,1 g0 g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl200 g    714 kcal4 g6 g76 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Tilli, tuore 20 g  6,7 rl 6 kcal0,7 g0,2 g0,2 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
2872 g    2638 kcal131 g122 g176 g21 g
Ravintosisältö / annos319 g    293 kcal15 g14 g20 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal4,6 g4,3 g6,1 g0,7 g
Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.