Soijasuikaleet pinaatti-fetakastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijasuikaleet, Soyappetit. 250g125 g    413 kcal65 g35 g1,9 g20 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Ruokaöljy keskiarvo 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Apetina Feta 3% (100g)75 g    83 kcal14 g1,5 g2,3 g0 g
Pinaatti 150 g75 kpl  3 dl20 kcal2,4 g0,6 g0,5 g2 g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g200 g    220 kcal6 g13 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1271 g    887 kcal89 g56 g34 g24 g
Ravintosisältö / annos318 g    222 kcal22 g14 g8,4 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal7 g4,4 g2,6 g1,9 g
125 g Soyappétit Soijapaloja tai -suikaleita
6 dl vettä + kasvisliemikuutio
1 rkl kurkumaa
ripaus cayennea
150 g hienonnettua pinaattia
öljyä
valkopippuria
1 hienonnettu sipuli
75 g fetajuustoa
2 dl soijakermaa tai creme fraichea
suolaa

Keitä Soyappétit soijapaloja tai –suikaleita noin 10 min. kasvisliemessä.

Sulata pakastepinaatti tai kiehauta ja silppua tuore pinaatti.

Paista keitettyjä soijasuikaleita pannulla vähässä öljyssä, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet, mausta pippurilla.

Kuullota sipuli ja pinaatti pannulla.

Lisää kuutioitu fetajuusto ja creme fraiche.

Kiehauta muutama minuutti, mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää soijat ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Tarkista suola.

Tarjoa keitetyn riisin kera.