Jauhelipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Porkkana, keskikokoinen 65g300 g4,6 kpl   84 kcal1,8 g18 g0,6 g7,5 g
Peruna, vanha, kuorittu 300 g5 kpl   228 kcal5,6 g47 g0,6 g3 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10 g    7,5 kcal0,8 g1 g0,1 g0 g
Lanttu 250 g    72 kcal2,5 g12 g0,8 g4,5 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Selleri, annos 50g150 g    21 kcal1,5 g4,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1768 g    1314 kcal92 g109 g51 g25 g
Ravintosisältö / annos442 g    329 kcal23 g27 g13 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal5,2 g6,1 g2,9 g1,4 g
Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.