Lämmin tonnikalavoileipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)96 g12 kpl   259 kcal29 g0 g16 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g180 g    117 kcal23 g3,6 g0,5 g0 g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk300 g  30 rl5,5 dl300 kcal69 g0 g1,5 g0 g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g210 g    399 kcal23 g57 g8,2 g29 g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g60 g    210 kcal0 g1,8 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
956 g    1442 kcal158 g62 g61 g29 g
Ravintosisältö / annos159 g    240 kcal26 g10 g10 g4,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    151 kcal17 g6,5 g6,3 g3,1 g
Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)