Soijanakko-papupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow400 g    340 kcal18 g60 g2 g20 g
Soijanakki, hälsans kök300 g    732 kcal54 g21 g48 g0 g
Purjosipuli 150 g3/4 kpl   34 kcal2,7 g3,6 g0,3 g3,2 g
Peruna, vanha, kuorittu 400 g6,7 kpl   305 kcal7,5 g62 g0,8 g4 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 5,1 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1557 g    1416 kcal83 g147 g51 g28 g
Ravintosisältö / annos389 g    354 kcal21 g37 g13 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal5,3 g9 g3,3 g1,8 g
Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.