Heidin Juustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g20 g    47 kcal0,6 g5,3 g2,7 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Arkijuustoraaste (Valio)150 g    555 kcal45 g0 g41 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1452 g    814 kcal51 g29 g54 g2,2 g
Ravintosisältö / annos242 g    136 kcal8,5 g4,8 g8,9 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal3,5 g2 g3,7 g0,2 g
Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.