Pullapitko kotona leivottu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maitojauhe rasvaton 50 g  7,1 rl1 dl178 kcal16 g27 g0,5 g0 g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g100 g    310 kcal18 g41 g8 g18 g
Kananmuna kuorineen punnittu 125 g2,1 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8 g    25 kcal0,9 g4,8 g0,6 g2,2 g
Hiiva 50 g1 kpl   37 kcal6,6 g0,6 g0,2 g3,5 g
Vehnäjauho, sunnuntai850 g  85 rl13 dl2975 kcal102 g604 g18 g26 g
Rusinat (Rainbow) 1 pss125 g    400 kcal3,8 g89 g0,9 g12 g
Mantelirouhe, 1 rkl40 g    231 kcal8,4 g2,1 g20 g4,6 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100 g    900 kcal0 g0 g100 g0 g
Kananmuna kuoreton 40 g0,7 kpl   57 kcal5 g0,1 g4,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
65 annosta
2163 g    5960 kcal175 g938 g164 g66 g
Ravintosisältö / annos33 g    91 kcal2,7 g14 g2,5 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    276 kcal8,1 g43 g7,6 g3 g
Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.