Lucian piparit (joulu)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g500 g    3650 kcal5 g5 g400 g0 g
Siirappi, tumma500 g    1600 kcal0,5 g370 g0 g0 g
Sokeri 500 g167 kpl125 tl42 rl5,9 dl2030 kcal0 g500 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu204 g3,4 kpl   257 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Neilikka, annos 4g15 g    55 kcal0,5 g12 g0,5 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15 g    55 kcal0,5 g12 g0,5 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai1125 g  113 rl17 dl3938 kcal135 g799 g24 g34 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2859 g    11583 kcal164 g1698 g443 g34 g
Ravintosisältö / annos2859 g    11583 kcal164 g1698 g443 g34 g
Ravintosisältö / 100g100 g    405 kcal5,7 g59 g15 g1,2 g
Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.