Puolukkainen juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35 g    256 kcal0,4 g0,4 g28 g0 g
Siirappi, tumma35 g    112 kcal0 g26 g0 g0 g
Sokeri 35 g12 kpl8,8 tl2,9 rl0,4 dl142 kcal0 g35 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu14 g0,2 kpl   18 kcal1,6 g0 g1,3 g0 g
Neilikka, annos 4g1.1 g    4 kcal0 g0,9 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1 g    4 kcal0 g0,9 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai79 g  7,9 rl1,2 dl276 kcal9 g56 g1,7 g2,4 g
Oivariini, 60 (100g)75 g    413 kcal0,8 g0,8 g45 g0 g
Liivatelehti, gelatiini20 g    70 kcal17 g0 g0 g0 g
Flora vispi 20%250 g    550 kcal7,5 g13 g50 g0 g
Flora Vanilla 12%250 g    475 kcal11 g40 g30 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka15 g    60 kcal0 g15 g0 g0 g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g300 g    810 kcal24 g36 g60 g0 g
Puolukka 300 g  25 rl5 dl117 kcal1,3 g20 g1,5 g7,8 g
Vesi50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1545 g    3650 kcal73 g329 g218 g10 g
Ravintosisältö / annos155 g    366 kcal7,4 g33 g22 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    236 kcal4,8 g21 g14 g0,7 g
Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.