Suklainen sokerikakku(rasvaton)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300 g    378 kcal33 g0,9 g27 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai65 g  6,5 rl1 dl228 kcal7,8 g46 g1,4 g2 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20 g 6,7 tl3,3 rl1/2 dl74 kcal3,7 g2,2 g4,3 g6,1 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl36 kcal0 g0 g4 g0 g
Korppujauho 14 g  2 rl0,3 dl51 kcal1,5 g11 g0,1 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
499 g    1120 kcal46 g147 g37 g8,8 g
Ravintosisältö / annos50 g    112 kcal4,6 g15 g3,7 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    224 kcal9 g29 g7,4 g1,8 g
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.