Tomaatti-juustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125 g2,3 kpl  1,4 dl34 kcal1,6 g6 g0,3 g2,1 g
Valkosipuli 25 g6,3 kpl   27 kcal2 g4,1 g0,2 g0,5 g
Voi, 1 tl, 5 g23 g    164 kcal0,2 g0,2 g18 g0 g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)20 g    50 kcal2,2 g0,6 g4,4 g0,3 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 390g390 g    101 kcal4,7 g18 g1,2 g0 g
Sokeri 6 g2 kpl1,5 tl1/2 rl0,1 dl24 kcal0 g6 g0 g0 g
Kurkku 250 g0,6 kpl  5,6 dl27 kcal1,4 g3,5 g0,3 g1,7 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100 g    300 kcal3,4 g4,3 g30 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2139 g    787 kcal17 g52 g55 g9 g
Ravintosisältö / annos356 g    131 kcal2,9 g8,6 g9 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal0,8 g2,4 g2,6 g0,4 g
1 iso sipuli
6 valkosipulin kynttä
1 rkl voita
1 prk tomaattimurskaa
1 l kasvislientä
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 rkl sokeria
1/2 prk (100g) tuorejuustoa
Lisäksi:
1 punainen paprika & pala kurkkua

Kuullota sipuli.

Lisää tomaattimurska, kasvisliemi, mausteet ja sokeri.

Keitä n. 30 min. Lisää tuorejuusto, paprika ja kurkku.