Proteiinipatukka
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton | 50 g | | | | | 329 kcal | 13 g | 5,5 g | 30 g | 1 g |
Hunaja | 30 g | | 4,3 tl | 1,5 rl | 0,2 dl | 99 kcal | 0,2 g | 24 g | 0 g | 0 g |
UFS Whey | 20 g | | | | | 78 kcal | 16 g | 1 g | 1,4 g | 0 g |
|
| Koko resepti 1 annosta | 100 g | | | | | 506 kcal | 29 g | 31 g | 31 g | 1 g |
Ravintosisältö / annos | 100 g | | | | | 506 kcal | 29 g | 31 g | 31 g | 1 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 506 kcal | 29 g | 31 g | 31 g | 1 g |
Ainekset:
- 50g maapähkinävoita (oikeaa, ei sokerimössöä)
- 30g hunajaa
- 20g proteiinijauhoa (maustettua tai maustamatonta, molemmat käyvät.
Maustetusta vain tulee hieman makeampaa)
Sekoita maapähkinävoi ja hunaja keskenään ja kuumenna mikroaaltouunissa niin kauan että voi on sulanut.
Lisää joukkoon proteiinijauhot, ja sekoita.
Lisää tarvittaessa hieman vettä joukkoon.
Kun aineet on sekoitettu keskenään, levitä "taikina" tasaiseksi ohueksi pitkoksi leivinpaperiakin päälle ja laita pakastimeen/jääkaappiin jäähtymään.