Homburginhauki mukailtu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hauki 300 g0,2 kpl   252 kcal55 g0 g3,3 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g20 g    13 kcal0,7 g0 g5 g0 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)50 g    160 kcal19 g0 g10 g0 g
Korppujauho 20 g  2,9 rl0,4 dl73 kcal2,1 g15 g0,2 g1,1 g
Maitojauhe rasvaton 15 g  2,1 rl0,3 dl53 kcal4,9 g7,9 g0,2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g9 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
579 g    684 kcal81 g23 g33 g1,1 g
Ravintosisältö / annos145 g    171 kcal20 g5,7 g8,3 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal14 g4 g5,7 g0,2 g
Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.