Kylmäsavulohikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)150 g    270 kcal29 g0,2 g17 g0 g
Purjosipuli 135 g0,7 kpl   31 kcal2,4 g3,2 g0,3 g2,8 g
Sitruunamehu, laimentamaton20 g    4,2 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2 g    3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
599 g    710 kcal35 g18 g54 g4,6 g
Ravintosisältö / annos200 g    237 kcal12 g5,9 g18 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal5,8 g2,9 g9 g0,8 g
Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.