Tulinen katkarapukasari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Inkivääri, tuore, silputtu15 g    12 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Rypsiöljy 56 g 11 tl4 rl0,6 dl495 kcal0 g0 g56 g0 g
Currytahna punainen (Pirkka)10 g    26 kcal0,2 g0,9 g2,4 g0 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Vesi15 g 3 tl1 rl0,2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15 g 3 tl1 rl0,2 dl50 kcal0,3 g0,5 g5,3 g0 g
Korianteri, tuore, annos 20g20 g    4 kcal0,4 g0,8 g0,1 g0,6 g
Katkarapu 500 g250 kpl  10 dl342 kcal72 g0 g5,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1236 g    1108 kcal78 g37 g71 g12 g
Ravintosisältö / annos309 g    277 kcal19 g9 g18 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal6,3 g3 g5,7 g1 g
Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.