Thai-tonnikalaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 270 g0,8 kpl   49 kcal1,5 g6,8 g1,1 g1,9 g
Suippopaprika, makea, Pirkka105 g    26 kcal0,9 g4,8 g0,4 g2 g
Sipuli 40 g0,7 kpl  0,4 dl12 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)75 g    143 kcal0,4 g34 g0,5 g3 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Tonnikala vedessä 140 g  14 rl2,6 dl146 kcal31 g0 g2,1 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
740 g    703 kcal39 g58 g34 g7,8 g
Ravintosisältö / annos185 g    176 kcal10 g14 g8,6 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal5,2 g7,8 g4,6 g1,1 g
Kuullota öljyssä murskattu valkosipuli.

Lisää pannulle tonnikala ja ruskista.

Lisää pilkotut kesäkurpitsa, suippopaprika ja kevätsipuli.

Paista 2min.

Lisää tomaattipyre, suola, ja 5rkl thai-kastiketta.

Sekoita.

Tarjoile esim.

riisin tai pastan kera.