Tonnikalapizza ilman pohjaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 175 g1/2 kpl   32 kcal1 g4,4 g0,7 g1,2 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,8 g0,4 g1,7 g
Sipuli (kuorittu)7.8 g0,1 kpl  0,1 dl2,1 kcal0,1 g0,4 g0 g0,1 g
Fetajuustokuutiot öljyssä euroshopper100 g    269 kcal19 g1 g21 g0 g
Tonnikala vedessä 140 g  14 rl2,6 dl146 kcal31 g0 g2,1 g0 g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)25 g3,1 kpl   68 kcal7,5 g0 g4,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
583 g    630 kcal60 g11 g39 g3 g
Ravintosisältö / annos291 g    315 kcal30 g5,3 g19 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal10 g1,8 g6,6 g0,5 g
Voitele uunivuoka öljyllä.

Pilko kaikki ainekset vuokaan.

Mausta oreganolla ja pippurilla.

Paista uunin yläosassa 15 min. 200 astetta