Tonnikalalasagne kevyt

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)280 g  28 rl5,1 dl308 kcal64 g0 g2,8 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g320 g  21 rl3,2 dl112 kcal5,1 g22 g0,3 g4,5 g
Salsadippi Pirkka Tulinen172 g    100 kcal1,5 g22 g0,5 g0 g
Aamupalajuusto Valio Cheddar20 g    58 kcal4 g0 g4,6 g0 g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper144 g    418 kcal37 g0 g30 g0 g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)25 g    108 kcal1,4 g16 g4,3 g0,3 g
Oliivi, vihreä paprikatahnatäytteellä, euroshopper14 g    19 kcal0,3 g0,6 g1,8 g0 g
Sipuli (kuorittu)102 g1,9 kpl  1,1 dl28 kcal1,3 g4,9 g0,2 g1,7 g
Paprika vihreä 70 g0,4 kpl   15 kcal0,7 g1,8 g0,2 g1,3 g
Kesäkurpitsa168 g0,5 kpl   29 kcal0,7 g4,2 g1 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1315 g    1193 kcal117 g72 g46 g9 g
Ravintosisältö / annos329 g    299 kcal29 g18 g11 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal8,9 g5,5 g3,5 g0,7 g
Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata :D ).

Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.

Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.

Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).

Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.

Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.

Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.

Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.