Kirjolohifilee uunissa paistettu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kirjolohifilee 600 g1,2 kpl   992 kcal101 g0 g66 g0 g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)52 g6,5 kpl   140 kcal16 g0 g8,8 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g56 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,7 g0,1 g1 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10 g    88 kcal0 g0 g10 g0 g
Mantelirouhe, 1 rkl20 g    116 kcal4,2 g1,1 g10 g2,3 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)80 g    68 kcal0,8 g2,8 g5,6 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
828 g    1428 kcal122 g8,2 g101 g3,3 g
Ravintosisältö / annos207 g    357 kcal31 g2,1 g25 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal15 g1 g12 g0,4 g
Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.