Tofu-rucolapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maissiöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Paprika keltainen 150 g0,9 kpl   45 kcal1,4 g7,7 g0,3 g3 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Valkosipuli 14 g3,5 kpl   15 kcal1,1 g2,3 g0,1 g0,3 g
Luumutomaatti pirkka, 83g250 g    50 kcal1,5 g10 g0,8 g15 g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g270 g    392 kcal45 g4,1 g23 g0 g
Oliivi kivetön musta rainbow30 g    54 kcal0,2 g1,7 g5,1 g0 g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g50 g    13 kcal0 g0 g0 g0 g
Soijakastike 27 g 4,5 tl1,5 rl0,2 dl16 kcal1,4 g2,6 g0 g0 g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 400 g  33 rl5 dl580 kcal13 g126 g0,9 g2,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1480 g    1344 kcal65 g164 g45 g23 g
Ravintosisältö / annos370 g    336 kcal16 g41 g11 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal4,4 g11 g3 g1,6 g
Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.