Japanilainen kala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g200 g    40 kcal0 g8 g0 g0 g
Puna-ahven savustettu 350 g    394 kcal59 g0 g18 g0 g
Soijakastike 100 g 17 tl5,6 rl0,8 dl60 kcal5,2 g10 g0,1 g0 g
Seesaminsiemen, kuorineen 17 g 5,7 tl1,9 rl0,3 dl115 kcal4,6 g1,2 g10 g2,1 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
671 g    625 kcal69 g23 g28 g2,1 g
Ravintosisältö / annos336 g    313 kcal34 g11 g14 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    93 kcal10 g3,4 g4,1 g0,3 g
1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.