Anjovislohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kirjolohifilee 600 g1,2 kpl   992 kcal101 g0 g66 g0 g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)65 g    81 kcal6 g1,8 g5,2 g0 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl4,3 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
705 g    1255 kcal107 g2,1 g91 g0 g
Ravintosisältö / annos118 g    210 kcal18 g0,4 g15 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    178 kcal15 g0,3 g13 g0 g
Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.