Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)125 g    320 kcal23 g4 g24 g0 g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g600 g    660 kcal120 g0 g30 g0 g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g170 g    36 kcal3,2 g4,4 g0,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Voi vähäsuolainen 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl218 kcal0,4 g0,1 g24 g0 g
Soijakastike 30 g 5 tl1,7 rl1/4 dl18 kcal1,6 g2,9 g0 g0 g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g333 g    143 kcal1,3 g14 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1488 g    1449 kcal152 g35 g79 g3,4 g
Ravintosisältö / annos298 g    290 kcal30 g6,9 g16 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    97 kcal10 g2,3 g5,3 g0,2 g
Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.