Kaalilaatikko soijarouheesta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 700 g0,6 kpl  18 dl194 kcal8,3 g28 g1,4 g15 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kevytkerma125 g    150 kcal4 g5,6 g13 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl41 kcal4,1 g6,1 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g22 g    65 kcal2 g3,7 g4,6 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Luomuriisi (Reilukauppa), annos 150g200 g    690 kcal15 g147 g4,4 g5,2 g
Siirappi 70 g 10 tl3,5 rl1/2 dl211 kcal0,1 g52 g0 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50 g    360 kcal0,3 g0,3 g40 g0 g
Soijarouhe, vaalea 88 g 44 tl18 rl2,5 dl338 kcal34 g41 g2 g9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2480 g    2077 kcal69 g288 g65 g31 g
Ravintosisältö / annos413 g    346 kcal11 g48 g11 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal2,8 g12 g2,6 g1,2 g
Silppua sipuli ja kaali.

Keitä riisiä kasvisliemessä 20 min. Lisää kaalisilppu ja anna kiehua vielä 10 min. Lisää sipulisilppu, soijarouhe, kermamaito, sekä meiramia ja valkopippuria.

Laita seos voideltuun uunivuokaan ja paista 170 °C noin 60 min. Tarjoa puolukoiden kanssa.