Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 350 g5,4 kpl   114 kcal2,2 g20 g0,7 g8,9 g
Bataatti, kuorittu 200 g1,5 kpl   162 kcal3,1 g34 g0,1 g6 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi44 g    123 kcal4 g3,1 g10 g0 g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%200 g    340 kcal14 g2,8 g30 g4 g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 100 g    127 kcal22 g0 g4,5 g0 g
Persilja 60 g  30 rl 16 kcal0,8 g0,7 g0,1 g4,8 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
3182 g    1225 kcal49 g72 g76 g28 g
Ravintosisältö / annos530 g    204 kcal8,2 g12 g13 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    38 kcal1,5 g2,3 g2,4 g0,9 g
* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.