Feta-jauhelihapyörykät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta100 g    150 kcal16 g4 g8 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50 g    15 kcal1,1 g2,1 g0,3 g1,6 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 160 g2,7 kpl   122 kcal3 g25 g0,3 g1,6 g
Aromisuola (5g)5 g    2,8 kcal0 g0,5 g0,1 g0,1 g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
19 annosta
827 g    1066 kcal108 g35 g54 g4,3 g
Ravintosisältö / annos44 g    57 kcal5,7 g1,8 g2,9 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal13 g4,2 g6,6 g0,5 g
Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.