Kalkkunakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195 g3 kpl   55 kcal1,2 g12 g0,4 g4,9 g
Kukkakaali 200 g1/3 kpl  5 dl48 kcal3,6 g4,4 g0,6 g4,6 g
Kalkkuna 200 g5,7 kpl   392 kcal63 g0 g15 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g25 g    8,8 kcal0,1 g2 g0 g0 g
Juuriselleri 150 g1/4 kpl   47 kcal1,9 g6,9 g0,3 g4,7 g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10 g    17 kcal1,7 g2,1 g0,1 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1780 g    567 kcal71 g27 g17 g14 g
Ravintosisältö / annos297 g    95 kcal12 g4,5 g2,8 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    32 kcal4 g1,5 g0,9 g0,8 g
Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.