Kaukoidän kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900 g 180 tl60 rl9 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kookosmaito 800 g 160 tl53 rl8 dl1666 kcal16 g23 g171 g3,9 g
Kalaliemikuutio 33 g3 kpl   101 kcal3,3 g11 g4,6 g0,4 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Inkivääri, tuore, silputtu15 g    12 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Kirjolohifilee 500 g1 kpl   827 kcal84 g0 g55 g0 g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 200 g   3,6 dl68 kcal4,1 g8,6 g0,4 g5,1 g
Limemehu (Tymbark), annos 100g50 g    24 kcal0,1 g6 g0,1 g0 g
Nuudeli (Bali kitchen), annos 60g60 g    284 kcal7,2 g40 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2785 g    3042 kcal120 g99 g242 g14 g
Ravintosisältö / annos398 g    435 kcal17 g14 g35 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal4,3 g3,6 g8,7 g0,5 g
Muunnos tästä: Siirry sivulle!

Kiehauta vesi, kookosmaito ja liemikuutiot kattilassa.

Hienonna joukkoon pesty purjo.

Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet.

Poista chilistä siemenet, hienonna palko ja lisää inkivääriraasteen kanssa keittoon.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää kalakuutiot ja pavut, jatka keittämistä 10 minuuttia.

Lisää lopuksi limettimehu ja hieman murskatut nuudelit.

Keitä muutama minuutti.

Maista, lisää suolaa tarvittaessa.