Lihamakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g400 g    1320 kcal64 g248 g8 g24 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Vesi1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10 g    24 kcal0,5 g4,2 g0,5 g0 g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi10 g    27 kcal0,3 g5,3 g0,5 g0,1 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Jauhelihamauste, annos 15g3 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2239 g    2216 kcal146 g263 g64 g26 g
Ravintosisältö / annos373 g    369 kcal24 g44 g11 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal6,5 g12 g2,9 g1,2 g
Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.