Suppilovahverorisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g170 g    51 kcal1,7 g6,8 g0,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Rypsiöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g400 g    440 kcal68 g10 g14 g0 g
Risottoriisi (Risella), 60g300 g    1050 kcal24 g225 g5,1 g9 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maissi, pirkka100 g    123 kcal3 g26 g0,8 g3,4 g
Hunaja 60 g 8,6 tl3 rl0,4 dl198 kcal0,3 g49 g0 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1760 g    2128 kcal98 g321 g47 g14 g
Ravintosisältö / annos440 g    532 kcal25 g80 g12 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal5,6 g18 g2,7 g0,8 g
Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.