Mustikka-valkosuklaa muffinsit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Sokeri 106 g35 kpl27 tl8,8 rl1,3 dl430 kcal0 g106 g0 g0 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g100 g    460 kcal0,5 g0,5 g51 g0,1 g
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Flora Vanilla 12%75 g    143 kcal3,4 g12 g9 g0 g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g80 g    448 kcal5,2 g46 g3,2 g0 g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g150 g    50 kcal0,8 g10 g0,9 g4,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
950 g    2710 kcal62 g367 g87 g13 g
Ravintosisältö / annos59 g    168 kcal3,9 g23 g5,4 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    285 kcal6,5 g39 g9 g1,3 g
3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.