Kalkkunan jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Keittojuurekset, apetit250 g    65 kcal2,3 g12 g0,8 g5,8 g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200 g   3,3 dl160 kcal8,4 g26 g1,8 g6,2 g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Tomaattimurska 250 g  17 rl2,5 dl74 kcal1,4 g13 g0,5 g4,8 g
Ketsuppi, Felix60 g 12 tl3,3 rl1/2 dl54 kcal0,6 g13 g0,3 g0 g
Makaroni, tumma 55 g  6,9 rl1 dl198 kcal7,4 g36 g1,7 g3,2 g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 150 g    107 kcal2,7 g22 g0,3 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2920 g    1230 kcal100 g124 g34 g23 g
Ravintosisältö / annos365 g    154 kcal12 g16 g4,2 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal3,4 g4,3 g1,1 g0,8 g
Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!