Herkkunappis

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl196 kcal0,3 g0,1 g22 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Sinappi 15 g 3 tl0,9 rl0,1 dl20 kcal0,7 g2,1 g0,9 g0,3 g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 100 g5 kpl 6,7 rl1 dl471 kcal12 g7,2 g44 g0 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Porsaanfilee, paistettu 228 g    369 kcal58 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
588 g    1727 kcal76 g17 g152 g0,3 g
Ravintosisältö / annos294 g    863 kcal38 g8,6 g76 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    294 kcal13 g2,9 g26 g0,1 g
300 g porsaan filettä
30 g voita

kastike:
2 dl kuohukermaa
3 tl sinappia
1 rkl soijakastiketta.

Paista ensin kevyesti porsaanfileet ensin voissa.

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Ota uunivuoka valmiiksi.

Laita porsaanfileet vuokaan.

Säästä paistettu voi. Vähennä lämpöä kolmoselle.

Laita mustapekka-juusto paloina kermaan.

Anna juuston sulaa kermaan.

Kun se on sulanut, lisää vielä sinappi ja soijakastike ja sekoita ne sekaan.

Lisää kastike vuokaan, jossa porsaanfileet on ja laita se uuniin.

Anna paistua 30-35 min. uunin tehosta riippuen.