Juustoinen parsakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600 g1,7 kpl   210 kcal28 g12 g1,8 g15 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)10 g    25 kcal1,1 g0,3 g2,2 g0,2 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80 g    224 kcal15 g0 g18 g0 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2270 g    880 kcal54 g27 g57 g17 g
Ravintosisältö / annos2270 g    880 kcal54 g27 g57 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal2,4 g1,2 g2,5 g0,8 g
Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.