Minuuttipihvit luumu-ananastäytteellä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileripihvi (Kananpojan minuuttipihvi, Kariniemi)850 g    808 kcal170 g0 g15 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Luumu kivetön kuivattu100 g    282 kcal4,2 g56 g0,9 g8,6 g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g140 g    84 kcal0,6 g21 g0,1 g2 g
Suola, annos 3g15 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 6.5 g 3,3 tl0,9 rl 18 kcal0,7 g2,8 g0,1 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1142 g    1462 kcal176 g80 g46 g12 g
Ravintosisältö / annos143 g    183 kcal22 g10 g5,7 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal15 g7 g4 g1,1 g
Levitä minuuttipihvit leikkuulaudalle, ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria.

Kuutioi luumut.

Valuta ananasmurska siivilän läpi ja ota mehut talteen kastiketta varten.

Sekoita luumut ja ananasmurska keskenään.

Jaa sekoitus pihvien päälle.

Taita kaksinkerroin ja sulje cocktailtilkulla.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskita fileet kauttaaltaan.

Nosta uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kääri folioon ja valmista hapanimeläkastike, joka on toisessa reseptissä.