Chili con verdura

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 250 g   3,6 dl269 kcal21 g35 g0,9 g18 g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow250 g    188 kcal14 g30 g1,3 g0 g
Paprika keltainen 200 g1,2 kpl   60 kcal1,9 g10 g0,4 g4 g
Sipuli 90 g1,6 kpl  1 dl27 kcal1,1 g4,3 g0,2 g1,5 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500 g  33 rl5 dl175 kcal8 g35 g0,5 g7 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Juusto, cheddar 120 g6 kpl   495 kcal31 g0,1 g41 g0 g
Chili paprika punainen4 g    1,6 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1467 g    1532 kcal79 g118 g77 g31 g
Ravintosisältö / annos245 g    256 kcal13 g20 g13 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal5,4 g8 g5,3 g2,1 g
Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.