Rusettikanaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)200 g    692 kcal24 g142 g3,2 g16 g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen400 g    480 kcal72 g4,8 g24 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Paprika punainen 80 g0,5 kpl   23 kcal0,8 g3,6 g0,3 g1,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 60 g0,2 kpl   11 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,4 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia100 g    150 kcal17 g0 g9 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
925 g    1466 kcal118 g170 g39 g21 g
Ravintosisältö / annos231 g    366 kcal29 g42 g10 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal13 g18 g4,2 g2,2 g
200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.