Muurinpohjaletut, gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 500 g 100 tl33 rl5 dl193 kcal17 g14 g7,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 240 g   4 dl828 kcal13 g183 g2,9 g3 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1355 g    1178 kcal44 g197 g22 g3 g
Ravintosisältö / annos68 g    59 kcal2,2 g10 g1,1 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal3,2 g15 g1,6 g0,2 g
0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.