Fibrex-lihapullat ilman sipulia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Fibrex, sokerijuurikaskuitu hiutaleena, 5 ml = 1,5g (Reformi), annos 1.5g15 g    9 kcal1,3 g0,8 g0,1 g11 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10 g  1 rl0,2 dl32 kcal0 g7,8 g0 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 60 g1 kpl   75 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Ruokasuola jodioitu 6.5 g 0,9 tl1/3 rl0,1 dl0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
60 annosta
644 g    1011 kcal78 g10 g74 g12 g
Ravintosisältö / annos11 g    17 kcal1,3 g0,2 g1,3 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal12 g1,5 g11 g1,9 g
Fibrex-pussin kyljen ohjetta mukaillen:

1/2 dl fibrexiä
1 rkl perunajauhoja
1,5 dl vettä
400g jauhelihaa
1 muna
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl paprikajauhetta

Sekoita Fibrex, perunajauho ja vesi.

Anna turvota 10 min.
Lisää muut ainekset ja sekoita.

Muotoile lihapullia.

Paista 175 asteessa 15-20 min.

Minä tein minilihapullia, joita tuli noin 60 kpl.