Broileri-nuudeliwokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g470 g    517 kcal108 g0 g8,5 g0 g
Kesäkurpitsa, tuore300 g0,9 kpl   51 kcal1,8 g7,5 g1,2 g2,1 g
Paprika punainen 185 g1,1 kpl   54 kcal1,7 g8,3 g0,7 g3,5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g175 g2,7 kpl   49 kcal1,1 g10 g0,4 g4,4 g
Sipuli (kuorittu)115 g2,1 kpl  1,3 dl31 kcal1,5 g5,5 g0,2 g2 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Pirkka Aasia vehnänuudeli200 g    700 kcal22 g148 g2,4 g0 g
Currytahna punainen (Pirkka)5 g    13 kcal0,1 g0,5 g1,2 g0 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10 g    7,5 kcal0,4 g0,8 g0,3 g0 g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1690 g    1743 kcal139 g189 g45 g12 g
Ravintosisältö / annos282 g    291 kcal23 g32 g7,6 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal8,2 g11 g2,7 g0,7 g
Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.